2e Nema-weekend, oktober 2014

10, 11 en 12 oktober – Zorghotel Middelpunt te Middelkerke - Inschrijvingen afgesloten

Het Nema-weekend in september was sneller als verwacht volgeboekt waardoor we veel mensen moesten teleurstellen, daarom werd er beslist om een tweede weekend te Middelkerke te organiseren.

Wil je graag meegenieten van een heerlijk weekendje weg aan de Belgische kust, in een rustige en mooie omgeving? In het gezelschap van je naasten en andere lotgenoten? Dan is dit weekend je ideale uitstap! Naast de nodige aangepaste activiteiten zal je ook kunnen genieten van een avondje muziek, een rustige wandeling en natuurlijk véél momenten om bij te praten!

Dit weekend wordt je door Nema aangeboden voor een zeer democratische prijs. Belangrijk om weten: je kan ook je assistent (PAB) meenemen voor de helft van de prijs!

Enkele leden die op de wachtlijst stonden voor het Nema-weekend van september kregen ondertussen een kamer toegewezen in oktober. Ondertussen hebben we nog maar 7 kamers ter beschikking... dus wees snel en schrijf je in!

Wil je graag meer weten over onze verblijfplaats? Surf dan naar www.middelpunt.com.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: secretariaat@nema.be of telefoneer: 011 72 31 87.

MIDDELPUNT biedt een zorgeloze vakantie voor mensen met een zorgvraag en is perfect toegankelijk voor iedereen! Vakantieverblijf Middelpunt - Westendelaan 37 - 8430 Middelkerke

  • Kostprijs: Volwassenen: €50
  • Kinderen tot 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar: €25
  • Begeleidend assistent: €25 

Inschrijven: via secretariaat@nema.be

Betalen op rekening: IBAN: BE18 7370 2204 0665 - BIC: KRED BE BB van Nema vzw.

Met vermelding van je naam en “Nema-weekend - Uw naam”.

Na je inschrijving ontvang je van ons een uitgebreide vragenlijst  en een paar weken voor het weekend een infobrief met meer details over je verblijf in Middelpunt.

Vervoersproblemen? Contacteer Carina: carina.verdonck@nema.be of 0486 78 78 86 en zij zoekt samen met jou naar een oplossing!