Bezorgd over PVB? Geef je mening

De rechten van mensen met een beperking en hun integratie in onze samenleving laten je niet koud. In het verleden deelde je al je mening met ons over bepaalde onderwerpen. Nu willen we je vragen dat ook te doen voor het nieuwe systeem van persoonsvolgend budget (PVB) dat de overheid invoert op 1 januari 2017.

Heb je zelf recht op zo’n budget of ken je misschien iemand dat dat heeft? Dan vinden wij het interessant om jouw mening te kennen.

Hieronder vind je een link naar een enquête. We vragen je om 5 vraagjes in te vullen, dit zal maar een paar minuten duren. Zo peilen we naar jouw bezorgdheden over het nieuwe PVB-systeem. Enkel zo weten we hoe jij denkt over het PVB en kunnen we jouw bedenkingen op tafel leggen bij de overheid.

Als bijstandsorganisatie ondersteunt Onafhankelijk Leven vzw mensen met een beperking die een PVB zullen krijgen. Langs deze weg zoeken we uit waar we hen kunnen helpen.

Heb je nog vragen over het PVB-systeem? En wat dat voor mensen met een beperking betekent? Klik dan hier of bel 09 395 55 10.

Alvast bedankt voor je hulp.

Het Onafhankelijk Leven vzw-team