Elke vrijwilliger is een held voor ons

Raad van bestuur, medewerkersvergadering en algemene vergadering op 1 dag
Zaterdag 19 maart – DORP 49 te Kalken – Auteur: Karin Moons 

Wow! Drie vergaderingen op één dag, dat was best wel pittig, maar heel vruchtbaar.

De dag begon met een raad van bestuur waar knopen werden doorgehakt, moeilijke issues besproken, afspraken gemaakt, enz. … We hadden een gevulde agenda maar bleven gelukkig netjes binnen onze geplande vergadertijd (wat soms een hele opgave is ;-), want we hadden tenslotte nog twee vergaderingen voor de boeg.

Tijdens onze algemene vergadering bleek opnieuw dat onze vrijwilligers onmisbare krachten zijn voor onze vereniging. Nema nam deel aan bijzonder veel activiteiten in 2015, zeker als je het aantal vrijwilligers bekijkt. Zij zorgen er allemaal voor dat onze Nema-werking blijft draaien, door bijvoorbeeld te helpen met het aanleveren en nalezen van artikels voor ons tijdschrift NM (en website), het organiseren en begeleiden van ontmoetings- en informatieve momenten, enz. … Zij verbinden mensen met elkaar en creëren warmte, betrokkenheid en hierdoor ook waardevol lotgenotencontact! 

Om deze mensen te ondersteunen organiseerden we ook een medewerkersvergadering met enkele nuttige tips en tricks om hun vrijwilligerswerk bij Nema vzw iets eenvoudiger te maken. ’s Avonds werden zij ook uitgenodigd voor een etentje om hen te bedanken voor hun hulp tijdens het afgelopen jaar … en hun hulp in de toekomst ;-).

Misschien ben jij straks wel de volgende die zich aanmeldt als vrijwilliger? Vraag naar meer informatie rond vrijwilligerswerk bij Nema vzw, via secretariaat@nema.be.

Om het vrijwilligerswerk binnen Nema een gezicht te geven zullen wij vanaf de volgende editie van ons ledentijdschrift NM telkens iemand van hen in de spotlights plaatsen. 

Klik op de foto voor meer.