Geef ons feedback over jullie consultaties bij NMRC's!

NEMA wil er alle gebruikers en bezoekers van het forum attent op maken dat wij op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen gesteld worden voor de inhoud die door onze gebruikers op het forum wordt gezet. Indien gebruikers van hun schrijfrecht misbruik maken, zal Nema hen dit schrijfrecht onmiddellijk ontnemen.

13 antwoorden [Laatste bericht]
patrik.claes
afbeelding van patrik.claes
Offline
Geregistreerd: 01/06/2010

Nema stond mee aan de basis van de NMRC's. In het verleden werkten we reeds met verschillende NMRC's samen om patiëntenbrochures op te stellen, suggesties te doen, zaken op te volgen,...

Om de vinger aan de pols te houden, is het echter belangrijk om te weten hoe contact met een NMRC ervaren wordt door de patiënt.

Daarom vragen we met aandrang dat je je ervaringen met NMRC's deelt met ons.Niet alleen is dit nuttige informatie voor mensen die nog niet aan een NMRC verbonden zijn en alvast eens willen weten hoe zo'n bezoek gaat, ook voor ons is het belangrijk om positieve én negatieve ervaringen te bundelen als wij met de NMRC's samenzitten voor een bespreking.

Zo kunnen we met degelijke argumenten mogelijke knelpunten aankaarten, maar evengoed zaken die positief verlopen in de kijker zetten. Het is immers niet de bedoeling om als "ombudsdienst" op te treden, maar eerder om de werking van de NMRC's zoveel mogelijk af te stemmen op de noden van de patiënt.

Laat daarom zeker eens horen hoe jouw contacten met NMRC's verlopen via dit forum. Als je liever hebt dat je opmerkingen discreet behandeld worden, kan je ons ook contacteren via mail op secretariaat(apenstaart)nema(punt)be .

Wij kijken uit naar je ervaringen!