Parkeerkaart

NEMA wil er alle gebruikers en bezoekers van het forum attent op maken dat wij op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen gesteld worden voor de inhoud die door onze gebruikers op het forum wordt gezet. Indien gebruikers van hun schrijfrecht misbruik maken, zal Nema hen dit schrijfrecht onmiddellijk ontnemen.

25 antwoorden [Laatste bericht]
Patrick 123
Offline
Geregistreerd: 03/10/2013

Beste

Ik heb een probleem rond mijn parkeerrkaart en vrije tijd.

Ik ga graag gaan zwemmen, normaal kan ik als invalide +65% en +50% onderste ledematen ( fod ),  aan een kleinere inkomst prijs binnen . Alleen moet ik daarvoor de nodige papieren voorleggen,dat is ook zo voor andere dingen zo bvb museums , voetbalwedstijden, ( gratis ) inkomstgelden van ander aktiviteiten enz.Dus moet ganse dagen met mijn medisch dossier op stap . Soms zijn ze tevreden met u parkeerkaart, want daarvoor zijn ongeveer soms  de zelfde regels van kracht. Bij velen is het zichtbaar en duidelijk, maar ook voor velen is het minder zichtbaar, Ik heb CMT ik draag orthezen stap slecht en ga met een stok. De stok zie je de rest niet. De parkeer kaart ligt dan meestal achter de voorruit, , en dan sta je daarzonder iets in handen.Ik denk heeel herkenbaar voor veel mensen met een medisch probleem.

Mijn vraag:

Kunnen ze de mensen die recht hebben op die kaart, daar zo een klein handig (op bankaart groote ) kaartje bij geven of zo een klein rolstoel  embleem op je paspoort zetten  zodat je dat altijd bij de hand hebt, ipv mensen die zeer slecht stappen nog eens extra naar hun auto te sturen om de kaart op te halen te tonen de dan terug achter de voorruit te leggen en nog eens terug naar de inkom . Komt meer voor als je denkt!

Deze zomer meegemaakt ,  ik en nog iemand anders met een rolstoel, geweigerd  ( de volle pot betalen ) omdat we onze kaart niet konden tonen , dan heb eens op iets recht!!

Kan daar via Nema iets aan gebeuren?

Patrick