Nema-familiedag

Op zaterdag 28 mei trekken we voor onze Nema-familiedag samen naar Ieper.

Het Flanders Fields Museum is een modern en interactief oorlogsmuseum van ‘den Grooten Oorlog’, gevestigd in de Lakenhalle van de stad Ieper.Het houdt ons een spiegel voor en doet ons stilstaan bij hoe wij omgaan met ons verleden en dat van alle andere betrokken landen. Mensen kwamen uit meer dan vijftig verschillende landen en culturen om deel te nemen aan de oorlog in Vlaanderen. Vandaag ontvangt het museum dan ook bezoekers van over de hele wereld, en op zaterdag 28 mei ook mensen van Nema vzw.

Heb jij ook interesse in een bezoek aan dit museum in het gezelschap van lotgenoten? Twijfel dan niet en schrijf je in voor onze Nema-familiedag in Flanders Field museum te Ieper.

Adres Flanders Field museum: Grote Markt 34, 8900 Ieper - www.inflandersfields.be
Parkeren – !!! BELANGRIJK !!! Er is zaterdagmorgen markt op het marktplein aan het museum, dus parkeren is daar niet mogelijk. Een overzichtje met parkeermogelijkheden kan je terugvinden via deze link.

Personen met een handicap kunnen in Ieper overal gratis en onbeperkt parkeren met de parkeerkaart voor personen met een handicap, niet alleen op de voorbehouden plaatsen.

Verloop van deze activiteit:
11u00   Ontvangst door onze Nema-vrijwilligers
12u00   Broodjeslunch met soep
14u00   Museumbezoek
16u00   Vieruurtje
17u00   Afsluiting Nema-dag

Wil je deelnemen, schrijf je dan in voor 5 mei (opgelet, aantal plaatsen zijn beperkt en enkel voor Nema-leden):
Vermelding bij inschrijving via mail naar secretariaat@nema.be (of via telefoon 011 72 31 87):
Naam, aantal deelnemers - Nema-dag

Onze Nema-leden ontvangen nog een uitnodiging via mail of post. 


Onze Nema-dag wordt ook dit jaar financieel volledig door Rotary Mechelen gedragen waardoor onze leden kunnen genieten van een gratis bezoekje aan Flanders Field museum in het gezelschap van lotgenoten. Rotary Mechelen draagt Nema duidelijk een warm hart toe, wij zijn hen hiervoor héél dankbaar! 

Héél graag tot dan,
Nadine en Karin